1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. form kroppen uden vægttab

form kroppen uden vægttab

josefine.1976

josefine.1976

1 indlæg
  • Skrevet

Hej

Jeg er en kvinde på 38 år der, selvom jeg er rund på arme, lår, baller og mave, ikke ønsker ikke at tabe mig. Jeg er så ked af at miste fedtet på brysterne og det gør jeg desværre når jeg taber mig. Jeg vil derfor hellere forme min krop, som jeg egentlig er glad for med dens timeglasform.

Dvs. jeg vil gerne tabe mig på lår, mave og rumpe, men det med tabe sig på bestemte steder er der jo delte meninger om. Jeg spinner 2-3 gange om ugen samt løber på løbebånd 1-2 gange om ugen. derudover går jeg mange ture. Madmæssigt spiser jeg fornuftigt, grøn og groft og masser af protein, men er ikke hys med sukker og fedt osv.

Kan jeg få en endnu pænere silouet hvor mavedellen og fedtet på lår og rumpe minimeres, uden at tabe mig på brystet? Jeg er ikke optimistisk, men håbefuld :) Håber I har nogle gode råd...

lh1987

lh1987

6 indlæg
  • Skrevet

Mit råd vil være styrketræning. 

monnixx

monnixx

32 indlæg
  • Skrevet

Hej Josefine :) 

det du kan gøre er at du kan begynde at styrketræne og det kan måske medføre lidt ekstra toning.. Men, det du ønsker er at smelte noget sf fedtet på specifikke områder og det er altså ikke rigtig muligt. 

Noget af det første der oftest ryger i den proces er brystet, og det ikke noget du kan gøre meget ved, desværre.