1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Flad mave UDEN at tabe mig

Flad mave UDEN at tabe mig

mnør

mnør

3 indlæg
  • Skrevet

Jeg er lille og slank og har altid været det - undtagen på maven. Jeg vil så gerne have en pæn, fast og flad mave, men jeg er meget i tvivl om, hvordan jeg skal gribe det an uden at jeg begynder at tabe mig. Jeg er 168 cm høj og vejer omkring 50 kg, så jeg vil meget nødigt tabe mig. 

Er der nogen herinde, der har nogle tips til, hvordan jeg skal bære mig ad, særligt i forhold til mad? Allesteder jeg kigger, handler alt om at tabe sig så meget som muligt og jeg synes det er meget svært at gennemskue, hvad man skal gøre, hvis man "bare" gerne vil være sund og stærk uden kiloene straks rasler af.

 

Håber, nogen herinde kan hjælpe :)

philip-dengodekur

philip-dengodekur

4 indlæg
  • Skrevet

Dyrker du motion, særligt mavebøjninger? Og de vigtige, men ofte glemte, knibeøvelser?

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Spis mad uden fedt (Vigtigt).

Spis mandler der er sundt fedt, eller bare generelt nødder.

Spis rugbrød/groftbrød istdet for sandwichbrød.

Lav op til 7 forskellige maveøvelser, og det er vigtigt at du presser dig fuldt ud så du har ondt, og ikke bare til når du sveder.

Undgå som sagt fedt, men spis stadig regelmæssigt.

Håber det hjalp bare en lille smule. :)

  • Skrevet

Som tidligere beskrevet mangler vi lidt informationer - og en meget væsentligt en er, om du dyrker motion?

For man kan sagtens være tynd og alligevel "tyk" - altså dine proportioner af fedt og muskler kan være ude af balance. Derfor kan du meget vel se lille og slank ud, men stadig have fedtet siddende på maven, som du selv pointerer.

I teorien vil du i modsætning til andre faktisk ikke "tabe" dig vægtmæssigt, hvis du begynder at lave den rette træning - du vil derimod "tage på". Det er bare en konvertering af din kropssammensætning. Fedtet forsvinder og musklerne bliver opbygget. Så du skal ikke være nervøs for at gå i gang med at træne.

Jeg kender den her super gode hjemmeside, hvor du kan læse en hel masse omkring det at sammensætte sin kost og sin træning:

www.wholebodychallenge.dk - så kig derind, det er ganske gratis. Og hvis du nu har behov for mere hjælp, så ved jeg at du sagtens kan skrive til dem derinde.

Held og lykke med det!