1. Forum
 2. Kost
 3. Kost Og Træning
 4. Fitness Instruktør

Fitness Instruktør

linesøs

linesøs

2 indlæg
 • Skrevet

Hey garvede motionister ;)

Jeg har længe tænkt, at det kunne være spændende/nyttigt at tage et kursus som fitness instruktør.

Har siddet og googlet rundt, og kan se der er en del steder, dette kan anskaffes.

Jeg tænker derfor, om I har nogle anbefalinger til, hvem man bør vælge?

 

(Har især kigget på "at work" og synes det virker som et fornuftigt valg - hvad er jeres erfaringer/anbefalinger?)

Tid betyder intet- har et helt år. Det ville være en fordel, at det kunne tages i Nordjylland.

s.o.

s.o.

44 indlæg
 • Skrevet

Står i samme situation som dig, Line. - Så jeg tillader mig lige at følge lidt med (-:

Har nemlig også kigget på atwork.

Tennam

Tennam

19 indlæg
 • Skrevet

Hej hej..

Jeg tog fitness Worlds, fitness instruktør uddannelse der koster 6000 kr (mener jeg)

selv om man selvfølgelig er lidt bundet til fitnessworld syens jeg den er super god, da det er en god grund viden man får, som man kan bruge som arbejde med også bare til sin egen træning - hvilket jeg bruger den til...

Den er ikke så dyr som de andre, og jeg tog den i weekenderne, hvilket betød jeg bruge ca. 3 mdr og så var jeg færdig... :)

 

mads kjær

mads kjær

90 indlæg
 • Skrevet

Jeg kan desværre ikke lige sætte en finger på en "perfekt" uddannelse, men jeg må sige at min tanker om AtWorks ikke er de bedste.

Jeg har en ven der gik på uddannelsen, og hver gang jeg mødte ham til træning, fik jeg en update fra undervisningen.

Deres underviser sagde skrupforkerte ting som at "protein kan ikke bruges som energileverandør til musklerne".. At en underviser i ernæring, på sådan et kursus, ikke engang har hørt om noget så basis som deaminering af aminosyrer, er noget der ville få mig til at kræve mine penge tilbage fra sådan et kursus. Desværre

 • Skrevet

Jeg vil klart anbefale instruktørskolen.dk, du kan ta uddannelsen enten i København eller Århus. Med hensyn til det Mads han skriver om den dårlige uddannelse i kost, vil jeg blot sige at som Fitness Instruktør bør man ikke vejlede i kost. Hvis du ønsker at kunne vejlede kunder (grundligt) i kost og træning bør du efter min mening både ha en være PT og ha en ordenlig uddannelse indenfor kost. En fitnessinstruktørs job er 95% af tiden i de store kæder er at lægge basis programmer til nye medlemmer.

Så jeg tror også At Works uddannelse er ok. Det er også vigtigt at du har nogen dygtige kolleger og ledelse i det center du kommer til at arbejde, da det jo kun er det mest basale du lærer på uddannelsen og meget af de små tip og trik kommer med erfaring.

 

Held og lykke med det.

 

 

 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej alle

Jeg er praktikkonsulent på denne uddannelse. Hvis I vil have en "rigtig" uddannelse, statstøttet og lavet i samarbejde med DFHO (Dansk Fitness og Helse Organisation) Du får den rette viden med i kufferten og muligheden for at prøve den af i praksis i forbindelse med elev/praktik forløbet. For mig den bedste kombination!! Anerkendte undervisere som for eksempel Marina Aagard med 25 års erfaring i Fitness verdenen. Se dette link og ring endelig :) Nyt Grund forløb starter i marts 2013 og Ny Mesterlære elever kan med fordel starte nu!! http://www.tradium.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/tekniske+uddannelser/hovedforl%C3%B8b/fitnessinstrukt%C3%B8r

http://www.tradium.dk/nyheder/vis+nyhed?

docid=3859http://www.tradium.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/tekniske+uddannelser/grundforl%C3%B8b/krop+og+stil

 

Ring 23479394 (direkte linie) for mere info om uddannelsen

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Jeg er igang med at tage uddannelsen inde på cph west. Det tager godt nok 1,5 år men den er gratis og SU Betinget. Jeg er rigtig glad for det .. Man bliver både uddannet kostvejleder, personlig træner og spinning instruktør. Kig på deres hjemmeside hvis det er noget der interessere jer! Jeg vil  stærkt anbefale det i hvert fald!

naddie

naddie

3 indlæg
 • Skrevet

@Mine

Det lyder godt. Hvad hedder det? Eller kan du evt. smidde linket til deres hjemmeside op?:-)

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

@Naddie

 

Du kan bare søge lidt rundt inde på cphwest.Dk .. Søg under krop og stil:) 

katarina rajic

katarina rajic

1 indlæg
 • Skrevet

Hvor tidkrævende er uddannelsen? :) jeg er selv i gang med en bachelor indenfor it og sundhed, og ville gerne supplere med dette - men dette er selvfølgelig kun muligt, hvis tiden er til det :)