1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Ene lår større end det andet.

Ene lår større end det andet.

forever.

forever.

2 indlæg
  • Skrevet

Hej.

Jeg er en pige på 15, som i nogle år har haft et problem, som virkelig irriterer mig. Jeg er ret tilfreds med min krop, og jeg sørger for at spise sundt og dyrke motion. Jeg har bare det problem, at mit ene lår er større end det andet. Det er ikke pga. muskelmasse, men der sidder lidt fedt. Når jeg taber mig, er det aldrig på det storre lår. Hvad skal jeg gøre, for at det bliver på størrelse med det andet?

På forhånd tak :)

kisser51

kisser51

1 indlæg
  • Skrevet

Hej.

Jeg er 59 og jeg har samme problen, men det er hele benet.

Jeg tror at vi alle er lidt "skæve", det kan være derfor.

Kisser

forever.

forever.

2 indlæg
  • Skrevet

Tja, det kan måske godt være.

- Tak for svar.

Knus.

  • Skrevet

Hejsa :)

Denne kommetar er absolut kærligt ment! Løftede pegefingre er ikke min stil Smile

Jeg vil på ingen måde underkende, at du synes størrelsesforskellen på dine lår er irriterende, men jeg synes også det er lidt trist, at du - og mange andre teenagere - har det sådan.

Selv om jeg selv og mine skønne veninder er både sunde, slanke, aktive og i god form, så kan ingen af os "løbe fra" at vi er "omkring de 40". Det er ikke skidt - det er bare sådan det er. Men kroppen ændrer sig jo også, og jeg kan da nogle gange blive lidt træt af mig selv, at jeg var så træt af min unge krop i sin tid, for den var faktisk superflot. 

Når jeg læser de mange bekymrede indlæg fra purunge piger her i Forum, tænker jeg derfor tit på, hvor synd og ærgerligt det er, at I ikke øver jer i at glæde jer over de mange smukke ting ved jeres ungpigekroppe: Kig i spejlet og øv jer i at lægge mere mærke til det, I er stolte af, end det, I synes er grimt. Og husk at rose hinanden.

Hvis du fx har en veninde med flotte ben, så sig det til hende: "Jeg synes, du har nogle virkelig flotte ben. Dem kan du være stolt af!" Måske ser benene helt anderledes ud i hendes hoved. Måske hader hun dem og synes de er helt forkerte. Og så hjælper komplimenter altså rigtig meget, når man skal lære at synes om sig selv lige præcis sådan, som man er.

Her er en opgave til dig:

Hvad synes du er det flotteste ved din krop? Smut hen foran spejlet og tjek det!

Kram til dig! Laughing

/Marianne