1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Det sidste fedt!?

Det sidste fedt!?

lisasp

lisasp

4 indlæg
  • Skrevet

Hej

 

Jeg er dybt frustreret, da jeg ALTID har spist sundt og trænet meget. Faktisk så meget så flere siger at jeg skal slappe lidt af. Jeg spiser sund med med massere af proteiner og grønt, og spiser ikke gluten. Undgår også mælkeprodukter, men spiser en gang i mellem skyr og drikker kaffen med mælk. Jeg træner ca. 3 gange om ugen, både cardio + styrketræning. Den eneste synd jeg har er vin, som jeg drikker et par glas af om ugen.

Jeg er normalt slank. 174 høj og vejer 59. Men jeg skal have omdannet mit fedt på maven især om til muskler. Og det kan jeg bare ikke! Jeg træner og træner og spiser aldrig usundt. Men der sker ikke rigtig noget, andet end resten af kroppen såsom arme og ben.. 

 

Nogen der har nogle råd til hvad jeg kan gøre?

martinhay

martinhay

17 indlæg
  • Skrevet

Kære lisasp

Det lyder til, at du spiser meget rigtigt, men det handler ikke kun om det du spiser, men også mængderne man indtager. Naturloven siger, at mængden man indtager, skal svare til mængden man forbrænder ellers bliver det lagret som fedt. Det lyder til, at det lager du har, er lige midt på maven.

Spiser du aldrig slik? Fordi slik er virkelig en stor skurk når det kommer til fedtdannelse!

Har du prøvet at supplere din kost med ekstra fibre? fx Bio-fiber?

Bare en lille detalje: Du kan ikke omdanne fedt til muskler. Du kan opbygge muskler og forbrænde fedt (eller omvendt rækkefølge).  

janus knudsen

janus knudsen

16 indlæg
  • Skrevet

Hvad er din kostsammensætning?

Fedt, protein og kulhydrat i %

Hvor får du fedtet fra? Og hvilken type kulhydrater indtager du flest af?

lisasp

lisasp

4 indlæg
  • Skrevet

Ved ikke i %, men her hvad jeg normalt spiser:

Morgenmad: havregrød på vand, med mandler, blåbær og tørrede gojibær. nescafe med mini mælk.

Mellemmåltid: banan, riskiks eller nødder

Frokost: Salat m tun, æg, tomat. Eller omelet

Aftensmad: kød, kartofler/ris og salat. mest bare kød og grøntsager

janus knudsen

janus knudsen

16 indlæg
  • Skrevet

@lisasp

Det er nemt :)

Drop minimælken(modificeret skidt), køb rigtig mælk istedet, sødmølk, hvis muligt så få fat i råmælk.

Drop banan, spis et æble istedet. Eller endnu flere nødder, helst mandler eller macademia og valnød.

Frokost lyder dejligt, husk at tilberede din omelet i rigetligt økologisk smør fra Thise (det er græsspisende køer det kommer fra)

Skær kartoflerne ned til et minimum, kun for smags skyld, spis auberginer istedet i ovnen. Husk at købe økologisk, det er den eneste måde du kan undgå GMO på og formentligt en af årsagerne til du ikke kan smide det sidste. 

Husk at få nok fedt, og ikke de raffinerede olier, fedt fra kød og smør er godt. 

Det handler om at du skal have noget af det gode kolesterol ind i kroppen sådan at din hormonproduktion og derved forbrænding stiger.

maria ormstrup

maria ormstrup

27 indlæg
  • Skrevet

Hold da op, hvor I forvirrer pigebarnet! Du er 174cm og vejer 59kg. Hvis du taber dig yderligere bliver du undervægtig. Du siger at du har "fedt" på maven du gerne vil tabe? Ud fra din højde/vægt og den måde, du beskriver din krop på, tyder det på at du er er, hvad man kalder tyndfed. Derfor prøv at skrive her, hvad du spiser på en dag (angiv mængder ikke bare fødevarenes navne) så er det lettere at hjælpe dig. Jeg vil vædde med at du spiser alt for lidt, i håbet om at være "sund".

janus knudsen

janus knudsen

16 indlæg
  • Skrevet

@Maria Ormstrup

Det kan man ikke sige så skråsikkert, at være 174 og veje 59kg er på ingen måde unaturligt hvis man træner og har en fedtprocent under 20 som pige.

Når det så er sagt, så har du sikkert ret i at Lisasp spiser for lidt, og derfor stadig døjer med det sidste fedt på maven som hun gerne vil smide.

I bund og grund handler det om at vælge de rigtige fødevarer, undgå alt fedtreduceret, cheasy, let-xx-produkt.

Spis derimod ægte mad, kød fra græsspisende, æg fra fritgående, økologiske grøntsager, undgå brød, olie, korn, musli og andre tossede råd fra kostpyramiden.

Få din energi fra dit fedtindtag, spis mere protein end kulhydrat, begræns dit kulhydratindtag til lidt sund frisk frugt.

Og du vil se at fedtkiloerne rasler af dig.

Det vigtigste at vide når man vil tabe sig er at det ikke hjælper noget at sænke sit kalorieindtag, spis derimod ægte mad.

At tro 1000 kcal mindre om dagen giver samme resultat hos alle mennesker er som at tro på at jorden er flad, forældet viden og en sejlivet myte.