1. Forum
 2. Kost
 3. Kost Og Træning
 4. Den rigtige kost

Den rigtige kost

bened

bened

2 indlæg
 • Skrevet

Hey, er der nogen der har forstand på at sammensætte en kostplan...eller ideer til havd der er godt at spise efter træning? Jeg er en ung pige, så jeg træner ikke for at få store muskler, men derimod slankere arme osv. Men har lidt svært ved det med kosten...Spiser tit rugbrød og havregrød, fordi jeg er bange for at tage på i vægt. Nu er jeg så vegetar oven i købet, så spiser intet kød, fisk eller æg... Any ideas?

marieel83

marieel83

78 indlæg
 • Skrevet

Hej :)

Der er masser af artikler om netop det emne her på sitet. Jeg så fx lige denne her: http://iform.dk/traening/mad-efter-traeningen

Bare surf lidt rundt, fx under træning og kost :)

Go' weeekend

Knus MarieSmile

lis-337a5e8c1f

lis-337a5e8c1f

29 indlæg
 • Skrevet

Hej

Jeg læste lige denne her: måske du kan bruge den til noget? http://iform.dk/traening/kost-og-traening/spis-ekstra-mange-kulhydrater

Smile

 • Skrevet

Hej BeneD

Jeg synes du skulle tage kontakt til en diætist. Bare en enkelt time kan give dig stort indblik i hvad du har brug for. Rugbrød og havregryn kan ikke gøre det alene. Det er vigtigt at du får alle de næringsstoffer og vitaminer du har brug for, specielt når du også træner!

Selvom proteinerne i kød, fisk, fjerkræ og æg er er rigtig gode, kan du sagtens få lige så meget ud af proteiner fra mælk, soja, bønner og linser. Husk at spise varieret og ikke mindst nok!

/ IdaSmile

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Mht. diætist. Er det så en, man kan kontakte, hvis man ikke er overvægtig, men gerne vil smide de sidste kilo, eller vil have vejledning omkring kost og træning? Hvor finder man dem henne, og koster det noget?

marieel83

marieel83

78 indlæg
 • Skrevet

En diætist kan du gå til ligegyldigt hvad, om du er over eller undervægtig, træner meget eller lidt. Det er en rigtig god måde at blive klogere på sin kost Smile

Søg på nettet for at finde én i dit område? eller skriv herinde! det kan jo være der er nogle der kan anbefale nogen i nærheden af dig!

 

Go' weekend

Knus Marie

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Hvilke priser er det? Og tager de sig også af motionsplan?

Tak for svar

marieel83

marieel83

78 indlæg
 • Skrevet

Ja da, diætister er for alle.

Priser, det er vist meget forskelligt, nogle steder har de en startpakketilbud. Det er typisk en indledende konsultation med et par opfølgninger. Det koster vel en 900-1400?. Du kan selv google det, for at finde én i dit område :)

Held og lykke