1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. 0 kalorier? Virkelig muligt?

0 kalorier? Virkelig muligt?

amra09

amra09

8 indlæg
  • Skrevet

Jeg har blandt andet hørt om et brand ved navn walden farms der formår at lave produkter såsom chokoladesovs, mayonnaise og jeg kunne blive ved, til 0 kalorier 0g fedt og 0kullhydrater. Er dette virkelig muligt? Vil det så sige at man kan spise løs af det, eller spiller der andre faktorer ind? Håber nogle kloge hoveder vil hjælpe mig med at besvare dette spørgsmål, for ellers ville det da være et vidundermiddel ;)

idamarier

idamarier

1 indlæg
  • Skrevet

Jeg har selv lige modtaget et af deres produkter - deres alm. peanut butter - og må ærligt indrømme at jeg synes, det smager helt forfærdeligt! Jeg er eller ikke sart med sådan noget, men det smager virkelig decideret ulækkert! Sådan mærkeligt syrligt/stærkt og på ingen måde af peanutbutter. Jeg havde eller haft virkelig høje forventninger til det..

pepperoni

pepperoni

505 indlæg
  • Skrevet

bruger selv deres pandekager sirup men chokoladesirup og marmelade er ikke noget jeg vil anbefale. men ja det er muligt at lave uden kalorier det er jo bare en masse sødemidler og aroma og farvestoffer så nok ikke det sundest men ja muligt som du spurgte om :)

lis knudsen

lis knudsen

11 indlæg
  • Skrevet

Så snart det ikke er vand, så er der kalorie i. Prøv at læs indholdsfortegnelsen og så bruge din sunde fornuft. 
For mayonnaise indholder det eddike, normalt indeholder eddike alkohol - det må give nogle kalorier.
Fibre har man tidligere ikek tillagt kalorie, men nyere forskning viser at der skal indregnes kalorie for fibre.
Citrojuice, sennep og peberfrugt er mig bekendt ikke kaloriefrie.
Det er falsk varebetegnelse lige til forbrugerrådet, men dem der køber disse produkter tænker jo ikke over hvad de indeholder.

Så nej, det er ikke muligt.