1. Forum
  2. Kost
  3. Farvel Mavedelle
  4. Væk med lille mavedelle

Væk med lille mavedelle

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Hej..

Jeg er en pige på 158 cm. Og vejer 45 kilo. Er en tynd pige og har ikke behov for, at tabe mig som sådan, men kunne rigtig godt tænke mig at få trænet min mavedelle væk, da jeg har et ar på 16 cm. og føler at jeg vil blive gladere for min mave, hvis jeg kunne træne dellen væk. Jeg synes bare jeg har svært ved at finde den rigtige måde at træne på, som giver mig en six pack.. Jeg løber 3 gange i ugen, er startet op på 5 km. ruten som jeg har fundet her inde og spiller fodbold 3-4 gange i måneden ca. Har ikke ændret min kost alt for meget fordi jeg ikke vil tabe mig, men spiser ikke usundt.

Håber der er nogen der kan hjælpe mig med, at finde den rigtige træningsmetode/program, da jeg selv er meget i tvivl om det.

Mvh. Sarah

RosesAreRed

RosesAreRed

4278 indlæg
  • Skrevet

Det lyder til, at du i højere grad skal satse på styrketræning for at få mavedellen væk. Du vejer ikke for meget, men når du med den vægt stadig har en mavedelle, skyldes det nok at du er tyndfed - du mangler altså muskler på kroppen! :) 

maibritt bredstrup

maibritt bredstrup

1 indlæg
  • Skrevet

Planken er genial, og jeg kan se tydlige resultater efter bare 1 minut dagligt i en uge

henriettebigum

henriettebigum

1 indlæg
  • Skrevet

Ofte er mavedellen der fordi man spiser forkert. Oppe i træningscenteret sagde en af trænerne at det var pga. for mange kulhydrater. Så samtidigt med at lave styrketræning der strammer dine mavemuskler op, så prøv at skær ned på kylhydrater. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvordan du spiser, når du siger sundt, men i hvert fald :-)