1. Forum
  2. Kost
  3. Farvel Mavedelle
  4. Taber mig - men ikke på maven :(

Taber mig - men ikke på maven :(

ronnie larsen

ronnie larsen

4 indlæg
  • Skrevet

Jeg har nu været igang med konditionstræning samt styrketræning i halvandens månedes tid nu. Har lavet min kost fuldstændig om så jeg kun spiser salat, ukogte grøntsager, rejer, æg, fisk, linser og kylling samt ca 2 liter vand om dagen. Indtager ikke andet som f.eks. juice, smør eller ligenede. Jeg spiser salat morgen og aften.

Jeg træner mandag til fredag i ca 1,5 times tid med både spinning, roening og diverse styrketræning. Jeg har godtnok tabt mig ca 10 kg og min fedtprocent og også faldet fra 25 til ca 14%.

Jeg er bare ved at blive en smule forvirret over at jeg ikk sys det gør nogen speciel virkning på min mave. Den ser stadig lidt oppustet ud og sys i det hele taget ikk jeg taber mig på maven ?? :(

Jeg kan ikk leve mer sundt end jeg gør nu og tror egentlig heller ikk jeg kan dyrke mere motion end jeg gør allerede ? Er der noget jeg gør forkert ?

ps. Skal lige sige at tålmodighed ejer jeg ikk !

mads kjær

mads kjær

90 indlæg
  • Skrevet

Til at starte med: Du må ud at købe dig noget tålmodighed :) Det er den sure sandhed, men sådan er det. Udover det, så er det et flot tab du allerede har formået nu :) !!

 

Maven skal nok komme med som tiden går. Der er noget der tyder på at aminosyren arginin, der blandt andet findes meget af i nødder, kan hjælpe til at formindske mavens omkreds (såfremt man selvfølgelig taber sig samtidig. man spiser ikke bare lidt nødder og vupti ;) ).

 

Derudover kan du prøver at træne din indre bugmuskel - transversus abdominis. Den "holder" bughulen på plads og kan mindske at maven buler lidt. Det er da et forsøg værd :)

der står lidt om det her:)

http://news.bodylab.dk/artikler/592-flad-mave-sadan-far-du-sixpack

ronnie larsen

ronnie larsen

4 indlæg
  • Skrevet

Jeg takker for en hurtig tilbagemelding!

Så i bund og grund skal jeg bare forsætte som jeg hele tiden har gjort og prøve at finde tålmodigheden frem. Kan jo også sige mig selv at det hele ikk kommer på en månede - det klart!

Men det måske også fordi jeg har den overbevisning at jeg jo tog 25 kg på på 2 måneder sidste år pga medicin. Tager det ikk mer nu og har i den tid til nu (2 måneder) tabt ialt 14 kg - så har måske gået lidt og troet at jeg nok sku komme til at tabe mig lynhurtigt. Men det så ik tilfældet ?

Jeg kan også fortælle at jeg sveder som en hest - det helt vildt. Jeg er gennemblødt efter 15 min spinning og har aldrig haft så store sved-problemer før i mit liv , så det ligger vel i at jeg er blevet fyldt med vand af min tidligere medicin ?

- Jeg er meget uvidende omkring alt dette , forventer ikk enagng at nogen af jer kan svare på det , men det nok derfor jeg er så konstant forvirret :)