1. Forum
  2. Kost
  3. Farvel Mavedelle
  4. Spiser sundt, men taber mig ikke

Spiser sundt, men taber mig ikke

Margrethe lund

Margrethe lund

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej

 

Jeg spiser omkring 1200kcal om dagen, men vægten står helt stille. Med en BMI på over 35 burde jeg så ikek tabe mig.

 

Spiser smooties eller æg til morgenmad

grønt og kød til frokost eller rugbrød med fisk

Gulerødder eller frugt til mellemsnack

Kød og grønsager/salat til aftensmad

Drikker vand til alle måltider, men synes jeg kæmper for at få mit kalorie indhold op på 1200kcal. Den sidste uge har den i gennemsnit lagt på 1050 kcal.

 

Spiser minimalt med hvidt brød, pasta, ris og kartofler, men overvejer at tage lidt af det ind igen i håb op at komme op på et højere kalorietal.

Hvad gør jeg galt?

JSR

JSR

3 indlæg
  • Skrevet

Hejsa :) 

Jeg tænker, som du selv siger, at dit kalorieindtag skal op, men ikke kun til 1200 kcal, prøv med 15-1600 kcal istedet. :) Jeg har selv i en periode kun indtaget mellem 1000 og 1200 kcal om dagen, og vægten stod bare bumstille! så undersøgte jeg det nærmere og læste en masse artikler som viser, at hvis du indtager for lidt kalorier om dagen, så tror din krop at du sulter, og derfor går den i en forsvarsmekanisme og holder på fedtet, så man kan overleve længere :) 

 

Håber det gav mening og lidt at tænke over :) du kan eventuelt prøve at læse lidt om det først :) 

Held og lykke med det.

jasse

jasse

2 indlæg
  • Skrevet

hej  Margrethe Lund

 

Svar: Nej du spiser ikke nok. Husk på, man skal spise for at tabe sig. Du vil opleve at din krop vil gå i forsvar, fordi den er sulten,  og kroppen vil derved begynde at lagre  så meget som muligt. Så mad i maven vil hjælpe med at forøge din forbrænding .

 

Jeg vil også lige nævne at det er meget vigtig at du indtag mere en 1200 Kcal dagligt.  Dette er ikke noget jeg har fundet på. Men er Nordisk Næringsstof Rekommandationer NNR som er udarbejdet af Nordisk Ministerråd. 

 

Hvorfor er der sådan en grænse? tinger du nok,  den har De lavet for at sikre at folk får indtaget en  daglig mænget næring som kroppen  skal bruge  og for at få  indtag de rigtig mængter vitaminer og mineraler som er nødsalig for at kroppen kan funger på en sund og optimal måde. og fordi det er vigtig for din hjerne og never de lever f. eks kun på rent kulhydrat.  Håber at denne lille forklaring har givet dig et svar.

 Wink