1. Forum
  2. Kost
  3. Farvel Mavedelle
  4. Når farvel mavedelle kuren er afsluttet

Når farvel mavedelle kuren er afsluttet

neda86

neda86

3 indlæg
  • Skrevet

Er der nogen som kan hjælpe mig med hvad man skal fortsætte at spise når kuren er afsluttet? Skal man trappe ned til normal kost igen? Synes ikke jeg kan læse det nogen steder :-(

  • Skrevet

Hej LilleP

Måske du skal se det lidt som en livsstilsændring og ikke en desideret slankekur. Dog kan du sagtens løsne lidt op for retningslinjerne og begynde at spise nogle af de madvarer du savner mest. Hold fast i træningen og find evt. også nye måder at træne på.

Mange hilsner Ida

neda86

neda86

3 indlæg
  • Skrevet

Tak for dit svar Ida :-)

Jeg har et spørgsmål mere... I den seneste udgave af iform hvor det er skrevet om farvel mavedelle, er der opskrifter på brød, boller, kiks og knækbrød uden mel. Hvordan er det at spise disse under de 8 uger med farvel mavedelle kuren?

 

Vh LilleP :-)

  • Skrevet

Hej igen

Opskrifterne er jo forholdsvis fattige på kulhydrater (i forhold til 'normalt' brød), og rummer en masse, men sunde fedtstoffer Så længe du er opmærksom på det, kan du godt snige en skive af brødet/knækbrød/kiks ind, evt. til et af dine syndemåltider, dog ikke det du skal spise dig mæt i.Smile

Mange hilsner Ida

 

mia-f80cad0e40

mia-f80cad0e40

39 indlæg
  • Skrevet

Hej derude. 

Jeg er færdig med kuren om 1½ uge og glæder mig så meget til at gå på vægten. Men jeg kan se i spejlet at der mangler lidt endnu.Så jeg fortsætter. 

Jeg tænkte på er det muligt at der er nogle der kan løfte sløret for hvordan kuren er bygget op, hvorfor  er frugt og grønt delt op i de grupper de er. Har det noget med deres GI tal? Det samme med proteinerne hvordan er det udtænkt? Er det med inspiration fra "stenalder" kosten? 

God Pinse

Mia