1. Forum
 2. Kost
 3. Farvel Mavedelle
 4. Mindre talje NU, tak!

Mindre talje NU, tak!

lily

lily

6 indlæg
 • Skrevet

Hejsa! :-)

Jeg vil meget gerne tabe ca. 5 cm i taljen. 
Jeg spiser ikke junk food, lever generelt ret sundt, og træner 3-4 gange i ugen (en kombination af styrketræning og konditionstræning).. Og er i forvejen slank (med et taljemål på 66 cm - vil gerne ned på de 61-62 cm). 

Vil meget gerne have resultater snart (hvem vil ikke det), men har endnu ikke fået mindre talje overhovedet.
Det skal dog også siges, at jeg ikke er det mest tålmodige menneske - og har "kun" trænet 3-4 gange i ugen de sidste 5 uger - før trænede jeg slet ikke.

SÅ: hvor lang tid jeg skal regne med, at der vil gå, før jeg når mit mål?

OG: er der nogle fantastiske øvelser, som kan anbefales til at opnå et mindre taljemål (og en flot mave generelt)?

Håber på svar! 

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

PowerHoop - hulahopringe. Giver et godt og hurtigt resultat! Forslag til øvelser her: http://www.powerhoop.dk/infopages/anvendelse_files/pw_poster_sm.pdf

Hvordan du bruger den: http://www.powerhoop.dk/infopages/anvendelse.html

God fornøjelse! Mens du bruger den, kan du se TV - Laughing

 

jeanne eriksen

jeanne eriksen

47 indlæg
 • Skrevet

Det kommer meget an på din knoglebygning, 61cm i taljen er meget lidt og det er slet ikke sikkert at du kan komme så langt ned.

Hvad vejer du og hvor høj er du?

lily

lily

6 indlæg
 • Skrevet
Jeg har været nede på 61-62 cm før, så det kan jeg godt - har en meget spinkel knoglebygning :-) Ved bare ikke hvor lang tid, og hvor meget træning, der skal til for at kunne komme derned igen! Jeg er 1.71 høj og vejer ca. 55 kg - så er som sagt i forvejen slank, vægttab som sådan er ikke målet, blot at få strammet maven op og få min lidt mindre talje tilbage - gennem øget muskelmasse fremfor fedt :-)
jeanne eriksen

jeanne eriksen

47 indlæg
 • Skrevet

@Lily

Hvor gammel var du da du havde en talje på 61-62cm? Mange kvinder har et urealistisk mål de gerne vil opnå fordi de som 17-18 årige vejede et eller andet lavt.

lily

lily

6 indlæg
 • Skrevet

Jeg var 20, så jeg ved at jeg kan komme tilbage til dét mål - mit spørgsmål lød bare på, om der er nogen, der har et bud på hvor længe det vil tage, og evt. forslag til gode øvelser/træningsformer :-) 

hendedenbuttede

hendedenbuttede

2 indlæg
 • Skrevet

Du har et bmi på 18.8 som bestemt ikke er sundt. Det sundeste er at have et bmi mellem 20 og 25. Så jeg vil nok ikke anbefale dig at tabe dig yderligere. Et taljemål på 66 er meget lidt, så jeg ser ingen grund til at du skulle tabe dig om taljen.

Jeg er 1.64 og vejer ½ kilo mere end dig.

lily

lily

6 indlæg
 • Skrevet

Tak for bekymringen, men som sagt er vægttab IKKE mit mål - er godt klar over, at jeg er slank, og ligger i den lave ende af BMI-skalaen (er dog ikke undervægtig). Men mit taljemål kan godt blive mindre, i at med, at muskelmasse fylder mindre end fedt - og af min muskelmasse i øjeblikket ikke er særlig stor ;-)