1. Forum
  2. Kost
  3. Farvel Mavedelle
  4. mave- og sidedeller :-(

mave- og sidedeller :-(

skrogsgaard

skrogsgaard

10 indlæg
  • Skrevet

ja som mange andre også har, har jeg denne lille delle nederst på maven, og jeg ligner en der er oppustet altid. det bliver dog værre når de søde sager kommer indenbors :( 

 

jeg har trænet i ca. 3 uger nu, med zumba til wii og hulahop ringen på 1,5 kg. men ville gerne kunne yde fuldt ud på wii eller meget gerne komme ud og løbe. jeg har tabt mig de 1,2 kg. 2 cm. i taljen og 3 cm. over den lille delle nederst på maven. men jeg vil også gerne noget mavetræning i form af mavebøjninger og sådan, men mavebøjninger hjælper bare ikke? hvad kan i foreslå mig at jeg skal gøre i stedet? :-)

 

jeg vil så gerne af med min delle så min selvtillid kan komme tilbage, og jeg vil også meget gerne have lidt slankere sider også da jeg også har nogle håndtag, nogle foreslag til at fjerne dem også? :-)

 

håber på nogle brugbare svar :-) 

MVH. hende som gerne vil tabe sig igen :-)

lbug

lbug

4 indlæg
  • Skrevet

Jeg er selv igang med den lille delle og håndtagene. Men hvis du har tabt dig 1,2 kg på 3 uger, går det den rigtige vej.

Hvis du virkelig vil sætte gang i operation flad mave, er den en kombination af små ændringer i kosten, styrketræning og konditionstræning. Det lyder måske allerede nu opgivende. Men hvis du styrketræner et par gange om ugen, så sætter du også gang i din forbrænding. Du får intet ud af kun at lave maveøvelser, du skal have pulsen op, og passe på med hvad du indtager af madvarer.

Jeg kører pt på kuren "Flad mave på 8 uger" herinde fra, og efter 2 uger, kan jeg se resultater. Det er en kur, hvor man ikke kører surt i det :)

Og så husk - det skal være sjovt at motionere, så hvis ikke du gider løbe, så tag en ekstra omgang zumba :)

 

Håber du kan bruge mit svar :)