1. Forum
  2. Kost
  3. Farvel Mavedelle
  4. "kejsesnit-delle"

"kejsesnit-delle"

  • Skrevet

Jeg vil høre om der er andre der har samme problem som mig og evt gode råd/erfaringer.

Jeg har som mange andre taget noget på i mine graviditeter (ikke vildt 12-14 kg) og har tabt det meste igen. Min sidste barn kom til verden for 3 år siden og jeg er nu nede på 60 kg, hvilket er 3 kg mere end jeg vejede da jeg blev gravid med nummer 1 for 7 år siden. Er i det store hele tilfreds med min krop, men der hvor utilfredsheden ligger er lige over kejsersnittet (begge børn født ved kejsersnit). Det er som om at arret fremhæver dellen. Egentlig har jeg ret faste mavemuskler under dellen det tog lang tid at finde muskerne efter fødslerne, men nu virker deSmile.

i løbet af de sidste 14 dage har jeg tabt 2 kg ved at følge flad mave kuren. Synes også at en del af mavefedtet er svundet lidt, men nu synes jeg at skindet virker lidt slapt!og at dellen over arret på den måde  bliver fremhævet.  

Kan man overhovedet træne/spise sådan en "kejsersnit-delle" væk? Det er ikke noget kæmpeproblem for mig, men kunne være sjovt at høre om andre har erfaringer. Jeg gik til efterfødselstræning og her var der andre med samme problem. Underviseren var ret "fit" men havde selv dellen.

  • Skrevet

Mit maveskind "hænger" også udover mit kejsersnitar, og det ses ret tydeligt især når jeg går med kjole. Jeg har snakket med min læge og planen er at det skal fjernes operativt når jeg har tabt det jeg skal. Så jeg tror desværre ikke det kan trænes væk.

louise  berg

louise berg

5 indlæg
  • Skrevet

Jeg er forholdsvis tynd, men har også kejsersnit-dellen. Der hænger ligesom noget hud over kejsersnittet. Ikke særligt smukt.