1. Forum
  2. Kost
  3. Farvel Mavedelle
  4. Kan en fedtsugning betale sig?

Kan en fedtsugning betale sig?

siaquaro

siaquaro

2 indlæg
  • Skrevet

Jeg har i løbet af de sidste 2 år taget meget på pga en forkert hormonbehandling. Jeg har nemlig en kronisk sygdom og kan ikke selv lave nogen af de vigtige hormoner.

min hormonbehandling er nu iorden igen og jeg er igang med at tabe mig. Men jeg er virkelig blevet ked af min mave og min røv. Da jeg altid har været slank fordi jeg dyrker meget motion og spiser sundt, er det rigtig svært pludselig at se helt anderledes ud. Det går mig så meget på, at jeg ikke kan se mig selv i et spejl, og jeg afviser tit at ses med veninderne fordi jeg er rigtig flov. Og derfor har jeg overvejet af få en fedtsugning på de områder der er slemmest.

vil gerne høre fra nogen der har fået fedtsugning, for jeg kender ingen selv. Kan man se et tydeligt resultat bagefter? Hvor stor en mænge fedt (ml) kan kirurgen fjerne? Er det pengene værd?

min plan er at fortsætte vægttabet efter fedtsugningen.

pepperoni

pepperoni

505 indlæg
  • Skrevet

hej

 

har ikke selv fået en fedtsugning eller planer om det, men der var lige en udsendelse omkring det i tv den anden dag, hvor en ekspert udtalte sig og påpegede at problemet med fedtsugning var at når man fjenede fedte fra lår, mave mm, kunne fedtcellerne ikke sætte sig i underhuden og lagde sig derfor som det farlige fedt i bughulen mellem organerne. Ud fra det ville jeg ikke gøre det hvis jeg var dig, selvom jeg sagtens forstår din frustration. hvad med at bruge pengene på en personig træner og diætist i stedet?

 

pøj pøj og held og lykke med det hele

siaquaro

siaquaro

2 indlæg
  • Skrevet

Okay det lyder da skræmmende synes jeg. Ikke noget jeg har lyst skal ske.

 

rikke sofie ritzau

rikke sofie ritzau

1 indlæg
  • Skrevet

Jeg er blevet lidt inspireret af at se programmet "Mit plastikmareridt" på Tv3, og der var på et tidspunkt en dame, som have nogle problemer med sin mave og ikke var tilfreds med den operation hun tidligere havde fået på en klinik. 

Ham kirugeren og assistenten sagde faktisk til hende at de ikke kunne tilbyde hende en operation nu, da hun stadig var for oversægtig.

 

Så jeg tror det er vigtigere at tabe en del af fedtet selv først, før man vælger indgrebet, da operation/indgreb altid skal være den sidste løsning.

Jeg døjer selv med min mave hænger lidt efter graviditet :-( Men har taget disse: http://www.24h7diet.com/forsideprodukter/therma-power-eu-version-120-stk.html i lidt tid nu (blev anbefalet dem af en veninde) og de har sat dejligt skub i min forbrænding og givet mig lysten til at lave maveøvelser mv igen. Så jeg kan se fremskridt nu.

Håber det gav lidt mening og du forstår mit "budskab" Smile

 

Held og lykke med det hele.

 

Kh

Rikke