1. Forum
 2. Kost
 3. Farvel Mavedelle
 4. Hjælp, jeg taber alt mit fedt på brysterne

Hjælp, jeg taber alt mit fedt på brysterne

milk un

milk un

15 indlæg
 • Skrevet

Hej alle i dejlige medlemmer. Jeg er en kvinde på 20 år som står med et alvorligt problem - Jeg går efter en ultimativ krop, og ikke bare en "almindelig" krop.    

Jeg træner til daglig, hvor jeg styrketræner 75 % af tiden, og de resten af de 25 % løber, cykler og ror jeg. Jeg vil lige hilse og sige at jeg træner min. 2 timer om dagen. Mit mål er at opnå store fyldige lår, en markeret ryg, samt en lækker flad markeret mave. Jeg har nu trænet i et par måneder, og kan allerede mærke at min fedtprocent er røget ned. Mit problem er at jeg også er røget ned i min BH størrelse. Jeg har undersøgt sagen osv, og er godt klar over at hvis jeg skal tabe mig på maven ryger brysterne også. Men det kan jeg ikke acceptere. Derfor skal jeg både have brysterne og den flade mave. Jeg har læst inde på futureskincare.dk at de kan fjerne mine fedtdepoter på maven vha ultralydssvingninger så mit fedt istedet ryger andre steder hen på kroppen. Jeg vil derfor hører om det er sundt/okay at udsætte kroppen for den slags, og om det overhovedet er effektivt, eller om jeg skal leve med en bulet mave resten af mit liv. Jeg er villig til at droppe al løb og cykling efter laser behandlingen, og fokusere på mave øvelser og en masse styrketræning. Kom endelig med en masse råd og vejledning da jeg er p*sse desperat! Cool

milk un

milk un

15 indlæg
 • Skrevet

Dette er forresten hjemmesiden til behandlingen http://futureskincare.dk/behandlinger/fedtreduktion 

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Du er godt naiv såfremt du tror at lidt ultralyd kan rykke rundt på fedtet. Fortsæt i stedet med træningen. Du kan ikke bestemme hvor fedtet forsvinder.

Hellewie

Hellewie

3 indlæg
 • Skrevet

Du går efter en ultimativ krop, og ikke bare en "almindelig" krop!

Den eneste vej er da vist træning til kroppen er ca. OK efter din smag -)

Så derpå nogle plastiske oprationer for at få resten OK,
som du så bare gentager med jævne mellemrum resten af livet-)

NB! Hvis du senere så skal have børn må du jo så nøjes med at give dine unger sutteflaske
- for jeg tror ikke silicone bryster kan amme -)Innocent

hm..............for ja

alle kroppe er "lidt" almindelige og underlagt naturen og derfor skabt naturligt almindelige!
korrekt er det......................... at du ikke bare kan bestemme alt over naturen heller ikke,
 "hvor fedtet forsvinder" fra ------du har gener og anlæg som du ikke kan ændre på!

Jeg håber for dig at du giver dig et par år til at lære "at accepterer" dig selv og måske oveveje "årsagen" til dit
mål/ønske med den ULTIMATIVE krop.
Hvad er det du vil opnå med den ultimative krop ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

milk un

milk un

15 indlæg
 • Skrevet

Lol, jeg er ved at blive slagtet, og det er der også en god grund til :) Men jeg vil opnå en flot markeret flad mave. Den er virkelig ved at blive markeret men der er bare en lille smule fedt ved navnlen (jeg vejer 56 og er 170 cm så det er ikke det store) og ja det er jeg også godt på vej til. Men problemet er bare at mine bryster skrumper!. Og jeg kan ALDRIG finde på at få dem opreret, derfor skriver jeg herinde :P Men er der virkelig ingen ting man kan gøre ved maven? bare spise en masse mad, og kun træne maven udover styrketræning? Og med en ultimativ krop mener jeg fitness krop (eks. Jennifer Nicole Lee). 

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

Selvfølgelig skrumper de? du vil tabe fedt, og de består stort set kun af fedt? men hvor store vil du have dem? mener.. du skal ret langt ned i fedt procent, før de "ikke er der".
og nu tjekkede jeg lige hende Jennifer Nicole Lee ud. det burde ikke være så svært at få et look som hende. ikke umuligt. troede du tænkte Dana Linn Bailey agtig mave- det havde været en anden sag.
nej her handler om udholdenhed, den rigtige træning og vigtigst af alt den rigtige kost. også må de leve med dine genetiske fordele/ulemper

milk un

milk un

15 indlæg
 • Skrevet

Altså jeg er gået fra en d-skål til b. så det er "meget" hvis man kan sige det på den måde. Jeg overvejer lidt at fortsætte med min træning og ser hvor meget de "skrumper" endnu. 

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
 • Skrevet

ja, selvfølgelig skal du da fortsætte? desuden.. det er de færeste der har generne til at kunne bibeholde brysterne ved intens træning, -kender en enkelt. menhun gik også fra e til c .. ja, jeg ved det ikke. smagssag. synes bare selv det er pænere at være "flad" hvis du kalder b flad og veltrænet, - det ser mest naturligt ud. hvis du kigger rundt på folk der stiller op, vil du også se det er de færeste der er veludstyret med mindre de har fået dem lavet.

Rikke Nielsen

Rikke Nielsen

178 indlæg
 • Skrevet

Der er ikke noget at gøre ved det. For at få sådan en krop skal du tabe fedt og opbygge muskelmasse, og da bryster består af fedt, så vil de blive mindre.

Jeg troede også engang, jeg gerne villle have sådan en krop der, men som "arbejdet" skred frem fandt jeg frem til en mellemting, netop fordi jeg gerne vil beholde mine bryster. At få lavet dem er nemlig heller ikke en mulighed for mig... Så du må tænke over, hvad du helst vil, du kan ikke få det hele - uden plastikoperation altså.

milk un

milk un

15 indlæg
 • Skrevet

Jeg kan altid ta på igen hvis jeg bliver alt for utilfreds. Men jeg fortsætter skam også med at spise en del fedt. Jeg vil prøve at træne min mave med 1000 mavebøjninger om dagen istedet for de 300.