1. Forum
  2. Kost
  3. Farvel Mavedelle
  4. HJÆLP!! Jeg er helt forkert.

HJÆLP!! Jeg er helt forkert.

johannalover

johannalover

4 indlæg
  • Skrevet

Jeg har brug for hjælp!!jeg ved godt jeg burde være glad for min krop men det er jeg bare ikke. jeg er en pige på 15, 172 høj og 51,7 kg det ved jeg godt for nogen betegnes som undervægtig. Men jeg har virkelig brug for at tabe mig, alt mit fedt sidder på maven og armene og jeg blive virkelig ked af det over det for det er så grimt. Jeg lever sundt da min mor er diætist jeg går til gymnastik 2 gange om ugen og løber ca. 5 km. 3 gange om ugen, derud over styrke træner jeg 20 min. vær dag. jeg er begyndt at trappe ned i kost, spise mindre, og nogle dage helt stoppe med at spise hvis min mor ikke opdager det, jeg synes bare jeg bliver tykkere og tykkere for hver dag...  Jeg har brug for et hurtigt råd for jeg er virkelig utilfreds med min krop. Og jeg ved det kommer til at ende ud i noget rod, hvis jeg ikke får hurtigt hjælp. Er så ked af min krop, hvad skal jeg gøre bedre for at tabe mig???

plys93

plys93

1 indlæg
  • Skrevet

For det første hjælper det ikke noget at stoppe med at spise. Din krop nedsætter forbrændingen og så går det langsommere, for det andet synes jeg du skal snakke med din mor. Hvis hun er diætist ved hun alt, hvad der er at vide om sund kost. For det tredje skal du snakke med nogen om synet på din krop. 172 cm og 51 kg,  så skal du ikke tabe dig. Hvis du vi forandre din krop, kan du prøve at træne muskler, men det kræver en ordentlig kost. 

Snak med din mor, eller en skole sygeplejerske eller lignende 

Mvh Mia

maikenbuch

maikenbuch

2 indlæg
  • Skrevet
Måske du skulle kigge dig selv i spejlet og spørge om du har det godt? Fjerne fokus fra din krop og gøre hvad der gør dig glad ;)