1. Forum
 2. Kost
 3. Farvel Mavedelle
 4. Farvel til "side-dellerne"???

Farvel til "side-dellerne"???

mulle-pigen92

mulle-pigen92

3 indlæg
 • Skrevet

Hej Alle. :-)

Jeg ved godt, at man ikke kan punkt træne osv., men er der nogle af jer, der har gode råd til hvordan man på bedst mulig måde kommer af med side-dellerne?
Jeg træner gennemsnitlig 7-8 gange om ugen (blanding mellem løb, styrketræning og badminton), og spiser sundt, men giver dog mig selv lov til at spise slik osv. engang imellem. Jeg er i forvejen en meget slank pige, og det eneste sted jeg har problemer med at komme af med fedtet, er på sidebenene og den nederste del af maven. Jeg synes snart, jeg har prøvet alt, de sidste 5-6 måneder, men der er ikke rigtig noget, der virker...

Er der mon nogen, der kan hjælpe mig??

scylla

scylla

9 indlæg
 • Skrevet

Det er jo det at fedt sætter sig forskelligt hos forskellige. Nogle får det på lår og bagdel, andre på mave og side. og  kan man være slank andre steder på kroppen. Så hvis du vil af med det, skal du faktisk tabe dig lidt. Du må op på vægten, tælle kalorier så du holder dig et par hundrede under dit daglige behov og samtidig sætter turbo på træningen. Sund mad kan godt være en fælde, hvis man spiser for store portioner. Så kig på hvad du spiser og hvor meget. Det er sikkert bare disse irriterende 2 til 4 kilo, som mange af os slås med og er ualmindelige svære at komme af med. Du er jo stram nok nedenunder med al den træning.

scylla

scylla

9 indlæg
 • Skrevet

Ved ikke hvad der skete her

ida h.

ida h.

6 indlæg
 • Skrevet

Jeg har læst i iform at sidedellerne kommer af stress og at man derfor ikke må stresse kroppen med hurtig træning som spurt, men at man istedet skal fokusere på styrketræning og gang. Jeg forærede bladet væk, så jeg kan ikke lige slå op, men jeg tror faktisk artiklen er her på iform.dk.

ida h.

ida h.

6 indlæg
 • Skrevet

http://iform.dk/kost/sund-vaegt/til-kamp-mod-muffintoppen

Det er noget med, at man får dellen hvis man trækker vejret overfladisk, hvilket gør at cellerne ikke får ilt nok og det stresser kroppen og får den til at danne kortisol som er et stresshormon. Kortisol klamrer sig til fedtet på maven, hvilket gør det svært at slippe af med.

Håber det hjælper dig.

Ida. 

mulle-pigen92

mulle-pigen92

3 indlæg
 • Skrevet

Jeg har lige læst artiklen. Jeg var slet ikke klar over, at det kunne være årsagen til mit problem.

Tusind tak for de gode råd! Tror jeg vil prøve lidt af det hele. :-)

djurs63

djurs63

1 indlæg
 • Skrevet

Jeg tænker på om ikke bare det er kvindelige former, der skal være der? Men ellers: hvad med hoolahop-ring (de tunge til træningsbrug)

blomstergirl

blomstergirl

10 indlæg
 • Skrevet

Mht. vejrtrækningen og sidedellerne, så prøv måske at lave noget pilates og yoga. Her lærer du i kombination med styrke at trække vejret hensigtsmæssigt.

matiasow

matiasow

19 indlæg
 • Skrevet

Jeg vil forslå dig at dyrke noget høj intensitet interval træning for det første fordi det er rigtig sjovt, for det andet, fordi det er rigtig sundt for dig. Hvis du kombinerer det med en fornuftig kost, kan din krop ikke andet end at takke dig, du kan læse mere om HIIT (Høj intensitet interval træning) her: http://sundkostplan.dk/kondital/