1. Forum
 2. Kost
 3. Farvel Mavedelle
 4. Det må prøves

Det må prøves

marieel83

marieel83

78 indlæg
 • Skrevet

Har liiiige fået bladet med postenSmile

Det lyder som en rigtig fornuftig kostplan der må prøves!

Marie

pande_pande

pande_pande

46 indlæg
 • Skrevet

Hvis ikke du allerede er abonnent, kan du blive det nu og downloade hele kostplanen - og se alle videoøvelser - med det samme!

http://iform.dk/traening/traeningsprogrammer/farvel-mavedelle-saadan-virker-kuren

Bliv abonnent: http://iform.dk/tilbud/17157/form/ifo

God fornøjelse!

 

mette ulstrup

mette ulstrup

33 indlæg
 • Skrevet

Hejsa

Ja, jeg er helt klart også med på planen. Spændende hvilke resultater, vi får ud af det. Laughing

basen basen

basen basen

30 indlæg
 • Skrevet

Jeg er også helt klar med på at afprøve det.... Kan vist lige nå det inden bikinisæsonenLaughing 

tteglskov

tteglskov

1 indlæg
 • Skrevet
Det lyder spændende! Har dog to sp. Er der nogen der ved, om vægten på proteiner er før eller efter tilberedelsen? Og hvornår må man indtage proteiner fra prioritering 2? Er vist også klar. Kører lidt samme princip allerede og har tabt 3 kg på 2 uger ;)
mkm

mkm

2 indlæg
 • Skrevet

@teglskov

 

Ja, det med proteiner med 2. prioritet synes jeg heller ikke rigtig fremgår. Jeg er nemlig helt vildt med skyr og hytteost og vil gerne vide hvor meget man må spise det..

mette ulstrup

mette ulstrup

33 indlæg
 • Skrevet

Jeg kan se på det hele, at jeg ikke vil være med 100 %. Jeg tror ikke det er vanvitigt sundt helt fuldstændig at udelade kulhydrater i sin kost - hjernene kører f.eks. overvejende på KH, og derudover risikerer man vel også at blive temmelig træt ved ikke at få dem? - Jvf. Bitz's svar til en i sidste nr. af Iform... Så jeg tror, jeg holder ved mine sædvanige havregryn om morgenen, og så følger planen resten af dagen.

Effekten bliver selvfølgelig ikke helt så god så, men jeg er i forvejen i gang med et større projekt med at tabe 20-25 kg hen over det næste år eller halvanden, så jeg har ikke så travlt. Laughing

basen basen

basen basen

30 indlæg
 • Skrevet

Gode spørgsmål:-) Jeg kan desværre ikke svare på dem. Men jeg kan sige hvad jeg har tænkt mig at gøre. Jeg vejer det meste når det er tilberedt, men så kan man jo bare lade være med at tage det højeste tal altså 150 men nøjes med  135g.

Det med 2. prioritering af proteiner ved jeg heller ikke rigtig.... Måske lige som grøntsags 2. prioritering. 3 gange om ugen:-)

Og gad vide hvor vi egentlig kan stille alle vores spørgsmål?

Hilsen Maya

 • Skrevet

Hej

@Teglskov: Protein indholdet i kød ændrer sig ikke stort meget før og efter tilberedning. Der kan selvfølgelig være tilfælde hvor vægten på kødet svinder lidt (vand og fedt), og derved bliver proteinindholdet lidt større pr. 100 gram, men det er en detalje og har ingen betydning for kuren, så det behøver du ikke spekulere i. Mht til bønner & linser så bliver proteinindholdet lavere når det er tilberedt, men igen, det er nok de færreste der vil spise fx soyabøner uden at tilberede dem først. Så det korte svar er regn med tilberedt vægtSmile

@ Teglskov, MKM & Maya: I kan spise fra protein 2, når det passer, men lidt med måde dvs. omk. 3-4 gange/ugen.


Mange hilsner Idamamama3

mamama3

3 indlæg
 • Skrevet

Lyder virkelig som noget der bare skal prøves. Men har kigget lidt på opskrifter osv hvor der ofte står skrevet: Fra dit basislager, Der er ikke rigtig beskrevet nogen steder hvad basis lager skal bestå af?