1. Forum
  2. Kost
  3. Farvel Mavedelle
  4. Bildæk

Bildæk

  • Skrevet

Hejsa

Jeg har besluttet mig for at springe på væk med mavedellen-vognen.

Mit primære problem er et bildæk, der sidder mellem navlen og hoften (der faktisk er bredere end min hofte). Jeg er også en smule overvægtig (det drejer sig om 8 kg for at komme ned på et normalt BMI for en på min alder - 16 år).

Jeg har nu prøvet at tabe mig i 4 år, men intet er sket!

Jeg træner 6 gange om ugen - 4 gange styrketræning efter IForms forvandlingsskole (fase 2 nu), og 2 gange med løb (intervaller) ca. 30 min pr. gang. Derudover spiser jeg efter jeres kostråd i forbindelse med mavebootcampen, dog med tilladelse til 1 skive knækbrød (24 g fibre) + 2 såkaldte 'spånplader' - altså sådan nogle helseklidbrød, som nogen måske kender, da jeg ellers ikke ville kunne holde det ud(!!!)

Jeg vil ikke opgive mine småbrød, men er der andet jeg kan gøre, for at tabe mig, jeg er ret desperat, og træt af at være 'hende den tykke'!

Knus!

  • Skrevet

Hej Ginger

Så er det nu! Held og lykke - skriv gerne hvordan det går!

Mange hilsner IdaSmile

caroline seiler

caroline seiler

1 indlæg
  • Skrevet

jeg har præcis samme problem som dig, vi har æbleform, og det er ret irriterende. Jeg er selv 15 år, så vi minder faktisk lidt om hinanden. 
jeg har prøvet at finde løsningen, men har stadigvæk ikke fundet den. :(
Håber der er nogle her som kender løsningen til problemet. :) 

  • Skrevet

Hej!

Har I konsulteret jeres læge mhp at få målt jeres stofskifte?

Ellers ville jeg gøre det. Desuden skriv ALT hvad du spiser ned- det virker for mig på den måde at jeg bliver bevidst om hvad jeg spiser og jeg undgår at falde i den der fælde med liiige en enkel vingummi eller 2...

Held og lykke med projektet!