1. Forum
  2. iForm forum
  3. Regler, Policy Og Kontakt
  4. Morgenmad der virker - uden kulhydrater!

Morgenmad der virker - uden kulhydrater!

signe7100

signe7100

5 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg har nu i nogen tid forsøgt mig med kulhydratfattig kost, og jeg må sige, at jeg synes, det virker. Jeg er MEGET inspireret at Timothy Ferris som har skrevet The 4 Hour Body. (Hvis du ikke har læst den eller kender til ham, så skulle du Google ham). Min morgen mad består nu af følgende:

1 dåse bønner, 6 æg (alle hviderne men kun 2 blommer), lidt reven ost og nogle kyllingestrimler. Jeg smider det hele på panden og det tager under 10 minutter.

Jeg føler mig VIRKELIG mæt, og jeg har stort set ikke fået kulhydrater. Jeg har prøvet denne morgenmad i lidt over 2 uger og jeg har tabt mig næsten 4 kilo.

Det mætter til langt op af formiddagen.

I skulle prøve det Laughing

deleted

[slettet bruger]

2524 indlæg
  • Skrevet

Hvad spiser du så resten af dagen?

trine1961

trine1961

2 indlæg
  • Skrevet

Hm, det er da en voldsomt stor portion morgenmad, dvs. uanset der ikke er mange kulhydraer, er der mange kalorier. Der synes at være til 2-3 personer efter min vurdering, så hvis du skærer ned til halvdelen, går det nok hurtigere med at tabe sig.

andreasholm.

andreasholm.

4 indlæg
  • Skrevet

@Trine1961

Er ked af at sige det men at tælle kalorier er en forældet måde at tabe sig på. 

Grundet til at man tror at en begrænsning af kalorier fungere er i virkeligheden pga. at ved en begrænsning af kalorier forekommer også en begrænsning af kulhydrater. Der er mange bøger omkring emnet og de bakker alle op om at den eneste måde at tabe sig på er en begrænsning af kulhydrater, da det er kroppens foretrukne og hurtige energikilde. Ved en begrænsning af kulhydrater vil kroppen derfor udnytte dit eget fedt som brændstof.

Det er altså ikke så kompliceret, men diætisterne formår at gøre det sådan. Ellers ville de jo ingen kunder have.

RosesAreRed

RosesAreRed

4278 indlæg
  • Skrevet

@AndreasHolm.

 

Så du mener, at man kan spise helt ubegrænsede mængder af mad og stadig tabe sig, hvis bare man holder sig fra kulhydrater? Eller hvordan skal det forstås?? Det holder jo ikke..