1. Forum
  2. iForm forum
  3. Regler, Policy Og Kontakt
  4. Log træning her på i form

Log træning her på i form

cin74

cin74

1 indlæg
  • Skrevet

Jeg har tastet forkert log træning ind. Hvordan sletter jeg det?

Anna Lundin

Anna Lundin

15 indlæg
  • Skrevet

Hej :) Du har sikkert fundet ud af det, fordi jeg kan se, det er et par måneder gammelt indlæg, men, hvis ikke, så skal du bare trykke på træningen igen, som du har oprettet, og så kan du rette oplysningerne som du vil, eller slette (der, hvor man vælger "gem", kan man også vælge "slet", mener jeg). 

Noget andet er, at jeg ofte har problemer med at komme ind på træningsloggen. Jeg trykker igen og igen, før jeg kommer ind, eller opgiver og prøver igen en anden gang. Der kommer en firkantet kasse op, og man kan se en snurrende cirkel som derefter forsvinder det hele, uden, at man er kommet videre. Ret irriterende, faktisk! Hvorfor sker det? Oplever I andre det samme?

Hilsen Anna

Lene Grønbæk

Lene Grønbæk

6 indlæg
  • Skrevet

Hej Anna.

Jeg støder også ofte på det problem, i dag f.eks. Hvid kasse og en blå cirkel.

Jeg har prøvet at skrive til iform flere gange, men jeg får aldrig et svar jeg kan bruge. Jeg har opgivet i flere omgange at bruge træningslog af samme årsag. Det er jo ikke meget ved at være med i challenges og i det hele taget logge sin træning, så man kan se fremskridt, eller følge et program, når man ikke kan logge på hver anden gang.

Hilsen Lene