1. Forum
  2. iForm forum
  3. Regler, Policy Og Kontakt
  4. Jeg kan ikke finde mit spørgsmål!

Jeg kan ikke finde mit spørgsmål!

xlhf

xlhf

2 indlæg
  • Skrevet

Jeg har oprettet et spørgsmål i et forum, og har fået mails om at folk har svaret på det. Men når jeg klikker på linket i mailen siger den "page not found". Hvis jeg går ind i forummet kan jeg heller ikke finde mit spørgsmål..

Hvor er det blevet af?

  • Skrevet

Hej xlHF

Det kan være dit indlæg er blevet slettet, hvis indholdet har været i strid med vores forum policy.

Dette forum handler om sundhed og træning, og det er ikke et forum for diskussioner om alvorlige sygdomme som fx spiseforstyrrelser. Læs mere her: http://iform.dk/forums/i-form-forum/regler-policy-og-kontakt/regler-og-policy-laes-dette-foer-du-poster-et-indlaeg

Mange hilsner Ida

xlhf

xlhf

2 indlæg
  • Skrevet

Altså det kan jeg ikke forstå hvis det er blevet, jeg synes ikke selv at mit spørgsmål overskred retningslinjerne. Det handlede om overspisning, hvilket vel på sin måde er en spiseforstyrelse, men jeg har da set en masse andre spørgsmål herinde der handler om det samme. Det er bare ret upraktisk at det bare bliver slettet uden videre, da jeg jo er ret interesseret i at se hvad folk har svaret mig. 

  • Skrevet

Hej igen

Det kan jeg sagtens forstå, men desværre har vi ikke ressourcer til at læse alle indlæg igennem, derfor er vi er blevet lidt hårdere med at overholde vores policy, så når vi støder på indlæg der ikke er ok, bliver de slettet.

Dette bunder også i at rigtig mange af vores brugere er trætte og kede af at se alle de indlæg omkring spiseforstyrrelser. Sitet er ikke et sted for diskussion af så alvorlige sygdomme. Vi har i mange af indlæggene henvist til andre steder hvor folk kan søge hjælp.

Håber du forstår :)

Mange hilsner Ida