1. Forum
  2. iForm forum
  3. Regler, Policy Og Kontakt
  4. Abonnementsnummer?

Abonnementsnummer?

  • Skrevet

Jeg har ikke modtaget noget abonnementsnummer til trods for, at det er 4 dage siden jeg oprettede abonnement på 3 iform blade + en kari traa trøje, hvilket vel også giver adgang til artikler forbeholdt abonnenter? Under kundeservice spørgssmål, kan man gå til et link, hvor man skal skrive sin emailadresse og derefter får en mail med abonnementsnummer - dette har jeg gjort en del gange, og jeg modtager bare beskeden: "Vi kunne desværre ikke finde nogle abonnementsnumre som passer til din e-mail adresse"

Det er lidt små irreterende, når jeg faktisk købte abonnementen for at få adgang til de lukkede artikler, hvilket jeg håbede på at kunne få med det samme. Den har desuden trukket pengene fra min konto, så jeg har købt abonnementet!

Håber I kan hjælpe! 

Signe Brogaard

Signe Brogaard

9 indlæg
  • Skrevet

Hej Julie

Hvis du har angivet en mailadresse ved oprettelsen, skulle du gerne have modtaget en mail med dit abonnementsnummer med det samme.

Enkelte mailudbydere som hotmail sorterer dog velkomstmailen fra som spam, så den er muligvis havnet i dit spamfilter.

Hvis du ikke finder mailen der, kan du kontakte Kundeservice her: http://iform.dk/kontakt, så kan de sende dig dit abonnementsnummer. 

med venlig hilsen

Signe/iform.dk