1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Træningstøj gør det fugtigt i hjemmet

Træningstøj gør det fugtigt i hjemmet

Stråbro91

Stråbro91

1 indlæg
  • Skrevet
Hejsa.. jeg spørger ikke tit til råds på nettet, men en gang skal jo være den første.. Min problemstilling er den at jeg med min træningstøj og sko, de bliver tit MEGET fugtige pga min store svedproduktion hehe… Men når jeg har det hængende i lejligheden efter endt træningssession, synes jeg det kan blive meget fugtigt i lejligheden, og kan ikke vide grænsen til hvornår jeg bør åbne mine vinduer eller om min friskluftsventil i vinduet er nok at have åben. I såfald har jeg kigget på denne Healthy Home Coach som bl.a. måler temperatur og luftfugtighed, så kunne jeg holde øje med det over en app.. er der nogle der har erfaringer med denne eller andre foreslag til mit problem?
kirneh78

kirneh78

8 indlæg
  • Skrevet
Hvis du gerne vil vide hvornår det kan betale sig (og er nødvendigt) at lufte ud, kan du (ud over at bruge sund fornuft), købe dig et hygrometer som måler luftfugtigheden der hvor du sætter den op. Vælger du en model der både måler luftfugtigheden og temperatur, både ude og inde, kan du hurtigt lære hvornår det er fordelagtigt at lufte ud i forhold til at få luftfugtigheden nedbragt. Alternativt kan du også anskaffe dig en affugter, fx en af disse, der kan nedbringe fugtigheden i rummet - selv hvis du tørrer vasketøj.
Mikala123

Mikala123

25 indlæg
  • Skrevet
Jeg ejer ikke selv en Healthy Home Coach, men jeg har købt den i gave fornyligt til min svoger, som selv har problemer med luftfugtigheden i deres lejlighed. Det er vidst noget med at lejlighedens isolering er af ældre dato, så en Healthy Home Coach hjælper dem med at holde øje, og fortælle når den er for høj. Dermed kan de forebygge udvikling af fx skimmelsvamp, som ingen ønsker. Han er vidst ret glad for den, men har ikke spurgt ham direkte. Dog ønskede han sig den selv i gave fra LavprisVVS, så går ud fra at han kendte den selv inden.