1. Forum
  2. Udstyr
  3. Gear Og Udstyr
  4. Søger ideer til gode gaver til løberen

Søger ideer til gode gaver til løberen

kirneh78

kirneh78

8 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg har lavet denne artikel: https://gaveinspiration.dk/artikler/gave-til-loeberen/ på min hjemmeside med gaveinspiration, hvor jeg forsøger at inspirere dem der søger efter en god gave til en bestemt person, andledning eller et bestemt interesseområde. Jeg savner dog input fra eksperter, da jeg ikke selv er løber. Har du gode ideer til gode gaver til en løbeentusiast? På forhånd tak for hjælpen. :-)
belindapigen18

belindapigen18

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hejsa Hvis du mangler gaveideer til løberen, kunne det være en idé at besøge hjemmesider, der sælger løbeudstyr og hente inspiration derfra. Et produkt betyder, at der må være nogen, der efterspørger det, så hvis du finder noget nyt der, kan du tilføje det til din liste. :) Jeg bruger selv den metode, når jeg prøver at finde på ideer til min gavekurvsside, https://www.bloomit.dk/gavekurve og gennemtrawler jævnligt euroflorist og interflora for at se, hvad de nu har fundet på, og det giver tit pote.
karen2018

karen2018

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg synes belindapigen18 har fat i noget, den bedste måde at finde ud af, hvad folk vil have, er at kigge nærmere på, hvad der er af udbud og efterspørgsel. Jeg arbejder selv inden for en voksende branche, og jeg prøver at holde øje med, hvad kunder synes er trendy. Har via den metode fået rigtig mange ideer til hvad jeg kan lægge op på min webshop https://kaerbygaard.com/