1. Forum
  2. Træning
  3. Løb
  4. Jeg vil gerne løbe med stil

Jeg vil gerne løbe med stil

ChristianeiForm

ChristianeiForm

10 indlæg
  • Skrevet

Hej alle!

Jeg har et problem, som jeg håber i kan hjælpe mig med. Jeg vil gerne løbe mere med stil – både ren motorisk og med mit tøj (ja, jeg er lidt forfængelig).

Dog har jeg dog et problem med hvordan jeg kommer i gang med at løbe ordentligt. Når jeg løber forbi et butiksvindue, og ser mit spejlbillede, synes jeg, jeg ligner en sæk kartofler. Jeg tænker, jeg kan gøre noget ved min løbestil.

Jeg er sikker på at ved at forbedre min løbestil, så vil jeg få meget bedre rytme og tider. Jeg kan rigtig godt lide løbe, men nogle gange synes jeg løber på en gumpetung måde. Det må der kunne gøres noget ved.

Jeg har fået noget rigtig lækker tøj, så jeg er nogenlunde sikker, at jeg kommer til se godt ud på min løbetur. Men jeg vil gerne have fif til en bedre løbestil, så jeg bliver lækker kvinde med stil.

På forhånd tak

mille97

mille97

1 indlæg
  • Skrevet
Har du overvejet at finde dig en løbemakker? Man gør tit problemerne større end de er, når man løber alene - jeg kommer i hvert fald til at tænke meget mere over min løbestil end hvad godt er, når jeg ikke løber med andre.