1. Forum
  2. Træning
  3. Løb
  4. Erfaringer med Shockwave???

Erfaringer med Shockwave???

Frk2500

Frk2500

176 indlæg
  • Skrevet

Hejsa. 

Jeg søger desperat råd til at komme over min skade. 

Jeg har grundet overbeslastning fået hælspore/betændelse i foden (hæl og svang) og har derfor ikke kunne løbe siden oktober. Og er ved at være lettere desperat.

Jeg min læge mener jeg skal proppe mig med piller som nedsætter imflamtion, men jeg har i noget tid gået hos en osteopat. Han har flere gange nævnt Shockwave. Men vil gerne høre om der er nogle herinde der har erfaringer med det, elller om de har andre bud til hvordan jeg kommer af med denne skade. 

Jeg er klar over at foden skal have ro, og jeg har respekt for min skade. Men jeg er ved at være desperat, da jeg ikke synes der sker den helt store fremgang. 

 

Mikala123

Mikala123

12 indlæg
  • Skrevet
Lyder rigtig træls må man sige... Har selv kæmpet med hælspore i mange år, som er kommet og gået lidt som det passede. Det er virkelig frustrerende, men jeg har fået nogenlunde bugt med det gennem vedvarende og opfølgende behandling hos en osteopat i Lyngby. Fik udleveret nogle individuelle øvelser, som jeg skulle gennemføre gentagne gange om ugen, og ikke mindst give det ro dagene imellem. Det hjalp rigtig meget på mit problem. Udover dette har jeg fået lavet et skoindlæg, som også har hjulpet i denne kombination.