1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Xenical fra Lægen - virker dette?

Xenical fra Lægen - virker dette?

julie  hansen

julie hansen

1 indlæg
  • Skrevet

Hej, jeg har læst om Xenical mod overvægt / fedme.

Det er en receptpligtig slankepille der kan blive fås hos egen praktiserende læge, er der nogle der har prøvet det? de er lidt dyre, men jeg gider ikke slankepiller der sælges uden klinisk dokumtation og godkendt af min læge.

Xenical skulle blokere en tredjedel af fedtet fra et måltid, hjælpe til at ændre spisevaner, reducere blodtrykket og risikoen for type 2 diabetes samt have færre bivirkninger end andre slankepiller.

Vil gerne høre om lidt erfaring inden jeg hopper ud i det. Tror vigtigste argument at det er "rigtige" slankepiller fordi de kræver recept.

Jeg er begyndt at løbe i Fitness.dk, (udendørsløb), så er igang med kostændring, men vil gerne have lidt ekstra piff. Cool

 

 

 

 

EuroClinix Danmark:

http://www.euroclinix.dk/xenical.html

Lægemiddelstyrelsen i København:

http://laegemiddelstyrelsen.dk/da/topics/statistik,-priser-og-tilskud/tilskud-til-medicin/individuelle-tilskud/enkelttilskud/vejledende-kriterier/fedme-xenical

jeanne eriksen

jeanne eriksen

47 indlæg
  • Skrevet

Hvor meget vejer du og hvor meget vil du gerne tabe sig?
Personligt ville jeg holde mig langt fra diverse slankepiller og så ellers lave kosten om og således tabe mig på en sund og holdbar måde.

karsten jachs

karsten jachs

2 indlæg
  • Skrevet

Tråden er et godt eksempel på hvorfor det er så vigtig at bevare sin kritiske sans, når man bevæger sig i diverse fora på nettet.

"Julie" her er med stor sandsynlighed en profil skabt af en medarbejder fra firmaet, der laver omtalte piller. Det er meget almindeligt at se reklamer for produkter kamufleret som "spørgsmål" til et konkret produkt, gerne suppleret med et par links der henviser til rene reklamesider for produktet.

_________

Der findes ingen mirakelkure til vægttab. Det eneste der virker er at forbrænde flere kalorier end man indtager (læs: motion)

 

Linda3443

Linda3443

2 indlæg
  • Skrevet

 

Slankepillen Phen375 - http://track.moreniche.com/hit.php?w=168081&s=157&a=12469 Jeg modtog min bestilling til tiden og pillerne virker rigtig godt.

Albina36

Albina36

3 indlæg
  • Skrevet
Xenical har hjulpet mig med at tabe meget vægt. Dette skal kombineres med god kost og en masse motion for maksimal effekt. Jeg bestilte fra http://meridiareductil.com og har gået ned 11 kg fedt i 3 måneder. Jeg er super tilfreds