1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. slankeprodukter

slankeprodukter

  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej. 

Jeg er en pige på 19 år som godt kunne tænke mig at tabe nogle kilo. 

Jeg har overvejet at prøve nogle af de slankeprodukter der findes, men ved ikke hvad jeg skal prøve, er bange for at få noget som man kan blive syg af. 

Men hvad vil i foreslå. 

har kigget på 

nupo, obesimed, weighlevel, allévo, hoodia slankeplaster, biosoft æbleeddike, super quick og nuvoryn. Eller har i nogle forslag som er bedre, så må i gerne skrive. 

 

På forhånd tak. 

cecilie nygaard

cecilie nygaard

90 indlæg
  • Skrevet

Hej Maria

Hvor høj er du og hvor meget vejer du? Bare for lige at få styr på om du nu i virkeligheden har brug for at tabe dig, eller om det bare er en opstramning du har brug for. Hvis dit BMI er under 25, så har du ikke brug for at tabe dig, men for at bygge noget muskelmasse istedet.

Selv har jeg aldrig brugt nogen af de der slanke-produkter, men har en veninde der har været på stort set enhver slankekur man kan forestille sig...og hun har taget det hele på igen bagefter hver evigt eneste gang.

For at tabe sig skal man ikke gå på kur, men man skal omlægge sin livsstil. Det betyder ganske enkelt at man skal spise fornuftigt:
* Spis til du ikke er sulten længere (istedet for at spise til du er stopmæt)
* Spis mange grøntsager og fuldkorn (hvide ris kan udskiftes med brune ris eller groft bulgur, hvidt brød kan udskiftes med rugbrød eller andre slags fuldkornsbrød, pasta kan udskiftes med fuldkornspasta osv)
* Drik vand istedet for saftevand, juice, sodavand osv
* Undgå det fede kød - man kan sagtens lave en god kødsovs på oksehak med 3-6% fedt
* Spis krydret mad (med chili, karry, kanel, ingefær, hvidløg, paprika, spidskommen, garam masala osv, men overdriv ikke med saltet), det tilfredsstiller hjernens mætheds-center bedre end ikke-krydret mad, og de stærke krydderier (som dem jeg har nævnt her) er med til at øge stofskiftet
* Bliv ikke fanatisk: Det nytter ikke noget hvis du får dårlig samvittighed hver eneste gang du spiser et stykke slik. En lille smule slik i ny og næ skader ikke, så længe det ikke er hver dag. Stress og dårlig samvittighed er mere usundt end en enkelt lille chokolademuffin om lørdagen.

Husk også at dyrke motion. Der findes ingen mennesker i denne verden der kan få en flot og sund krop, uden at dyrke motion! Det er i princippet ligegyldigt hvilke former for motion du dyrker, bare det er noget du gider at blive ved med at gøre. Selv er jeg blevet glad for at løbe, og så supplerer jeg med yoga. Bare husk, at for at få maksimalt udbytte skal din træning indeholde elementer af både kredsløbdtræning (for forbrændingen og konditionen) og styrketræning (muskelopbyggende og vedligeholdende). Der findes selvfølgelig fitness-former hvor begge disse elementer er indkorporeret, som f.eks. boksetræning og crossfit, men ellers kunne spinning kombineret med pilates f.eks. være et bud.

Jeg håber det kan bruges.
Mvh Cille

Linda244

Linda244

3 indlæg
  • Skrevet

 

Slankepiller Phen375 - http://track.moreniche.com/hit.php?w=168081&s=157&a=12469 Jeg modtog min bestilling til tiden og pillerne virker rigtig godt.

Cecilie38

Cecilie38

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej! har været på reductil 15 mg i 2 måneder. Har jeg gått ned 8 kg og er kjempefornøyd :) Har ikke oplevet så mange bivirkninger. Mit mål er 25 kg. Har bestilt mine piller fra http://weightlossproducts.club/. Forsendelsen kom efter 6 dage fra EU. Helt tilfreds. Held og lykke til alle.