1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Hvis du har mistet motivationen, så prøv at gør...

Hvis du har mistet motivationen, så prøv at gør det her

  • Skrevet

Jeg synes virkelig, at motivation er en spændende størrelse. Man føler ikke rigtig man kan få trænet eller spist ordentligt, hvis ikke man har den. Desværre har man den bare ikke altid. Og så stopper man med at arbejde på sit mål. 


Jeg har fundet ud af, at man skal lave være med at tage munden for fuld, når man føler sig motiveret. Det er nemlig ikke muligt at holde farten når motivationen uundgåeligt forsvinder igen. 


Jeg har fundet ud af, at det er bedre at bruge motivationen til at integrere et nyt lille nemt ritual og så aftale med em selv at gøre det HVER eneste dag.


Der er rigtig mange små nemme ritualer, som man kan begynde at gøre i hverdagen. Selvom de virker ubetydelige og simple, så lad være med at undervurdere de små bitte ting. De vil hobe sig og skabe en sneboldseffekt over tid = Resultater.


Se hvilke små vaner, som vil skabe en sneboldseffekt over tid her:

http://christianoyendam.dk/hvad-du-skal-goere-hvis-du-mangler-motivation-til-dit-vaegttab/

womanizer26

womanizer26

42 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Du kunne også gå ind og læse om Gert Rune, han må om nogen kunne motivere dig med hans livshistorie, fra knoglekræft til at have gennemført en marathon med ét ben. Han holder i øvrigt foredrag om motivation nu, baseret på hans spændende livshistorie, som kun få kan sætte sig ind i.