1. Forum
  2. Kost
  3. Sund Vægt
  4. Hvad skal jeg vægte højst?

Hvad skal jeg vægte højst?

ChristianeiForm

ChristianeiForm

10 indlæg
  • Skrevet

Hej med jer

Jeg er lige begyndt at træne sådan rigtigt inden for de sidste to måneder samt spise sundt og variereret, som de kloge hoveder jo siger, at man skal. Jeg er allerede ved at komme i langt bedre form, end jeg tidligere var, det er tydeligt at mærke, når jeg motionerer. Jeg føler dog ikke rigtigt, at jeg decideret taber mig, hvilket var mit egentlige formål.

I starten var jeg ikke helt så struktureret omkring det hele, men fulgte det sådan halvt om halvt. Men nu følger jeg en decideret kostplan og træner hver anden dag – og springer aldrig over hvor gærdet er lavest, som jeg ellers godt kunne finde på før i tiden. Selv en dag hvor jeg havde gjorde et besøg hos tandlægerne på Vesterbro og fået boret i mine tænder, tog jeg op og trænede.

Men mit problem er, at jeg ikke helt ved, hvor jeg skal lægge størstedelen af min energi – er det ved kosten eller motionen? Fordi lige nu er det cirka 50/50 og ja, som sagt jeg kan ikke se så stor udvikling. Er der nogle, der har forstand på det, der kan komme med et godt råd?