1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. ung mand er blevet kvabset

ung mand er blevet kvabset

capsh

capsh

3 indlæg
  • Skrevet

Hej der ude. 

Jeg er en ung fyr på knap 24 som normalt studere og træner nok alt for lidt desværre. Jeg har altid vært mere eller mindre tynd og altid døjet med at tag på, jeg har derfor ikke tænkt så meget over kosten og tit prøvet at få styrketræning op at køre, i håb om og stå stor og stærk på et tidspunkt det er aldrig lykkes. 

over de sidste ja måske 5-6 måneder er jeg steget ca en 5 kg i vægt hvilket ikke lyder af meget i min verden. Men der har sat sig en del fedt omkring maven og ben. Kort sagt jeg er blevet godt kvabset.

jeg mener ikke selv jeg har ændret noget i min tilværelse kontra før jeg boede alene. Tværtimod synes jeg at jeg er blevet bedre til at droppe ting som cola, sauce og få mere grønt.

jeg har dog over de sidste måneder fået en træng til mad tit, og får jeg ikke de 5-6 måltider om dagen bliver min krop underlig og jeg bliver både fraværende, sur og får ubehag 

 

jeg forstår derfor ikke hvad den "pludselige" fedt/vægt øgnin skyldes samt sulten der opstår tit. Og i så fald hvad bør jeg gøre ?

frøkenfarve

frøkenfarve

1 indlæg
  • Skrevet

Selv hvis du har ret i, ikke at have ændret noget som helst, sker det vel også med alderen, at kroppen ændre sig.