1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Sommerklar på fem uger??

Sommerklar på fem uger??

ChristianeiForm

ChristianeiForm

10 indlæg
  • Skrevet

Hej alle

Ja det burde jo egentlig ikke komme bag på mig, at sommeren er kommet, men ikke desto mindre er det det, der er sket. Selvom jeg for flere måneder siden sagde til mig selv, at jeg skulle begynde at træne, så jeg stod skarpt til sommeren, men det er selvfølgelig ikke sket. Det er som om sommeren er kommet snigende, og pludselig står jeg her, fem uger før afrejse til Thailand, og er overhovedet ikke klar.

 

Jeg ville høre, om nogle havde nogle gode tips eller træningsplaner, der er geniale, når det kommer til at komme i form og få fjernet noget af fedtet på kort tid – uden at sulte sig selv vel og mærke!

Det er bare ikke det samme at tage på ferie og hele tiden skulle tænke over sin krop, så hvis jeg bare kunne nå at strammes en lille smule op, vil jeg være lykkelig. Især fordi jeg har fundet en kjole, jeg bare må eje herfra, men kan allerede nu se, at den ikke vil se godt ud på mig, før jeg lige omvendt min dovenskab og lange dage på sofaen til et mere aktivt liv med motion.

 

Jeg håber, I har nogle gode tips! 😊

Helseslik.dk

Helseslik.dk

4 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror vi alle kender den der med, at vi gerne vil vise bikini kroppen frem til sommeren når vi skal på stranden. I dit tilfælde hedder det så bare thailand. Jeg tænker blot at du skal igang med at træne og gøre brug af at spise sundt, så kan du komme fedtet til livs på ingen tid. Når slik-sulten melder sig, så spis noget sundt slik i stedet for at gå over og købe bland selv slik i Fakta. Kom afsted, få meldt dig ind i fitness world - bare det at have et medlemsskab betyder utrolig meget!