1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Jeg vil gerne have hvidere tænder

Jeg vil gerne have hvidere tænder

NiceKris

NiceKris

4 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej iForm. Jeg er ny herinde, men kan se at der stille gode spørgsmål og besvarelser. Jeg lever sundt, men drikker også kaffe, hvorfor min tænder også bliver misfarvede. Er der nogen der kan anbefale en tandlæge der kan udføre tandblegning. Helst på Østerbro. Er der nogen der har erfaring med Tandkunsten? De ligger godt nok i modsatte ende Østerbro, men en veninde anbefalede dem.
mik-fda155d432

mik-fda155d432

6 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej NiceKris, fandt du nogensinde den rette tandlæge til tandblegning?

Jeg har netop fået afbleget mine tænder hos en tandlæge på Frederiksberg, og jeg vil selv mene at resultatet er enestående indtil nu. Det er en lille måned siden at jeg gik igennem behandlingen, og derfor skulle resultatet stadig være meget tydeligt, og det må jeg sige det er! Selvom jeg heller ikke havde forventet andet, er det dejligt at det også er den vej tandbehandlingen er gået.
Tandlægen på Frederiksberg ligger på Alhambravej, og er også kaldt Alhambravej Tandlægerne. Jeg fik dem anbefalet af min vens kæreste, som for et halvt års tid siden havde fået samme tandpleje hos Tandlægerne på Alhambravej - og hun var meget tilfreds med resultatet samt den personlige behandling hos netop denne tandlæge. Resultatet var jeg meget enig i, da jeg så hendes tænder, og jeg overvejede derfor om det ikke kunne være noget for mig - hvilket jeg så selv gjorde noget ved for en lille måned siden.

Håber min oplevelse kan hjælpe dig på vej