1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Jeg kan ikke tabe mig

Jeg kan ikke tabe mig

coopcoop

coopcoop

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg spiser sundt (og ikke for meget) og jeg danser hver dag og styrke træner... Jeg er en normal vægt på ca 65kg og 179cm høj. Men hvorfor kan jeg ikke tabe mig? Jeg har en enkelt delle på maven jeg meeeget gerne vil af med
NiceKris

NiceKris

4 indlæg
  • Skrevet
Det lyder til, at der hvor du skal fokusere, er kosten. Der er gud ved hvor mange råd du kan følge. Men jeg havde held med at komme af med den sidste delle, ved at - Spise mindre. Jeg købte vitterligt nye og mindre tallerkener og anrettede et måltid, og pakkede det andet sammen inden jeg begyndte at spise. På den måde var det ude af syne til at blive fristet, og "besværligt" at tage en gang til. - Stoppe med indtage flydende kalorier. Metode: rend rundt med en vandflaske hele tiden. Det er vanvittig simpelt, men det virker.
Soeren_adk

Soeren_adk

21 indlæg
  • Skrevet
ja vil også sige, kosten er en vigtig del, nok proteiner, nok næringsstoffer, og sørg for at drikke nok
rikardesben

rikardesben

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
rikardesben

rikardesben

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg har også i en længere periode haft svært ved at tabe mig og jeg har derfor søgt nye veje i form af måltidskasser fra Sund Takeaway. De har god variation af maden, den smager godt og er sundt. Man skal ikke tænke på andet end at spise det, hvilket er super lækkert i den travle hverdag og jeg har også kunnet mærke at tallene på vægten er faldet.