1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. En kombination af ferie og motion?

En kombination af ferie og motion?

Fiemortensen

Fiemortensen

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej alle

Jeg er måske en af de få, der endnu ikke lige har fået min sommerferie. Jeg er nemlig utrolig usikker på, hvilken ferie jeg vil på og ikke mindst hvorhen.

Det er sådan, at jeg i løbet af de sidste halve år har tabt mig 7 kilo og jeg frygter meget for at tage disse på igen, nu jeg har kæmpet så hårdt med at komme af med dem – især på ferien, hvor alle ved, at grøntsagerne hurtigt kan blive udskiftet med is og cola ..

Derfor har jeg overvejet, om jeg skulle tage på en ferie, der på en måde også er kombineret med motion? Jeg har kigget på diverse hoteller, der tilbyder sport af forskellige former. Derudover er der også surfcamps, som jeg også har tænkt kunne være en sjov måde at holde ferie på. Det er dog ret dyrt, så jeg kiggede på sådan nogle hurtige lån på denne side, da jeg ved, jeg tjener pengene ind efter ferien med min næste løn, og det økonomiske derefter ikke vil være noget problem. Men jeg ved ikke helt, om I har andre alternativer, eller kan anbefale mig noget, I selv har prøve, når det kommer til sådan en aktiv ferie?

MVH

Anita