1. Forum
  2. Kost
  3. Kost Og Træning
  4. Aktiv ferie

Aktiv ferie

ChristianeiForm

ChristianeiForm

10 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej alle!

Jeg har de seneste par år tabt mig masser af kilo, jeg har formået at lægge min livsstil om. Nu står den ikke længere på sovs, kartofler og Haribo poser i lange baner. Jeg er begyndt at spise med lang større variation og omtanke. Og jeg har selvfølgelig også dyrket motion.

Som alle andre startede jeg stille og roligt, for ikke at risikere skader. Det var en lang og hård kamp, men jeg kom igennem de store forhindringer. Og nu har jeg fået mod på mere. Jeg har gennemført et halvmaraton og helmaraton – nu vil jeg gerne ud i Europa, for at prøve kræfter med mig selv. Men jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal gøre, og hvor jeg skal gøre det henne.

Jeg har selvfølgelig overvejet at løbe maratons i de større europæiske byer – det kunne være sjovt, men jeg vil gerne prøve kræfter med noget andet end løb. Derfor har jeg tænkt over cykling. Jeg har en mountainbike jeg kører på med jævne mellemrum.

Jeg har overvejet at tage til Belgien, Frankrig eller Italien for at dyrke cykling. De har masser af fede og spændende stigninger.

Er der nogen af jer, som har erfaringer med dette – må I meget gerne dele dem med mig.

Tak

Christiane

Kachine

Kachine

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg har overvejet et tage med www.kilimanjarotours.dk op på kilimanjaro. Der får jeg både træning og træningsprogram. Kunne det være noget?